„Situacija buvo daug sudėtingesnė.“ Zelenskis pirmą kartą pakomentavo Zalužno straipsnį „The Economist“  ()

Prezidentas kalbėjo apie rezonansinius Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado atskleidimus ir teigė, kad situacija fronte nėra aklavietė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-05 „Situacija buvo daug sudėtingesnė.“ Zelenskis pirmą kartą pakomentavo Zalužno straipsnį „The Economist“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis per bendrą spaudos konferenciją su Europos Komisijos pirmininke Ursula von der Leyen pirmą kartą pakomentavo rezonansinio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Zalužno straipsnį „The Economist“.

Pasak šalies vadovo, 2022 metų vasarį niekas pasaulyje nesitikėjo, kad Ukraina taip aršiai pasipriešins Rusijai, o daugelis lyderių skaičiavo dienas iki Kyjivo užėmimo. Tačiau tai neįvyko, o Ukrainos žmonės ir toliau kovoja už savo laisvę ir nepriklausomybę daugiau nei 600 dienų. Ta situacija buvo daug sudėtingesnė, o dabartinė padėtis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų fronte nėra aklavietė.

Zelenskis taip pat kalbėjo apie Vakarų žiniasklaidoje pasirodžiusius gandus, kad JAV ir ES esą linkusios Ukrainą stumti į taikias derybas su Rusijos Federacija dėl laikinai okupuotų teritorijų perleidimo sąlygų. Prezidentas pasakė, kad to nėra ir nebus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(2)
(29)

Komentarai ()