Rusiją supurtė incidentas. Paspaudė „raudoną mygtuką“, rėkdamas „Aš esu rusas“ (Video)  (2)

Rusijos „žvaigždė“ aiškiai parodė, kas pasaulyje yra tikrieji fašistai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sankt Peterburge, koncerte, skirtame „Vienybės dienai“, Kremliaus propagandos dainininkas ŠAMAN (Jaroslavas Dronovas), atlikdamas dainą „Aš esu rusas“, paspaudė simbolinį raudoną mygtuką, imituojantį branduolinį smūgį. Apie tai rašo „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Atliekant propagandinę dainą „Aš esu rusas“, į sceną išėjo kažkoks bevardis vyriškis juodu kostiumu ir juodais akiniais, rankose laikydamas juodą lagaminą, kurio viduje buvo raudonas mygtukas, imituojantis branduolinį.

ŠAMAN paspaudė šį mygtuką, po kurio sprogo fejerverkų serija.

ŠAMAN koncertas, kuriame jis įvykdė „branduolinį smūgį“, buvo transliuojamas per TV kanalą beveik visoje Rusijoje.

Civilizuotose pasaulio šalyse toks veiksmas natūraliai buvo palaikytas branduolinio karo propaganda.

Pačioje Rusijoje nuomonės išsiskyrė: užkietėję Putino mylėtojai, žinoma, žavėjosi šiuo idiotišku veiksmu, bet protingesni žmonės socialiniuose tinkluose pagrįstai pabrėžė, kad „nereikia taip juokauti apie branduolinį karą“.

Vėliau ŠAMAN atstovas Aleksandras Kačanas, tarsi teisindamasis dėl sensacingo incidento su raudonu mygtuku, paaiškino, kad tai tik „šou dalis“, o pats raudonas mygtukas „netikras“...

 

Mes ir be jūsų, „ja russkije“ bendražygiai, žinome, kad tai netikra, bet jūs jau keletą metų grasinate tikru branduoliniu karu. Ar tai ne jūsų žodžiai „paversti viską branduoliniais pelenais“?

Visi, kurie plojo atlikėjui, paspaudusiam raudoną mygtuką, plos ir Putinui, kuris visam pasauliui grasina tikru branduoliniu smūgiu.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(36)
(-34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: