„Zalužnas atleidžiamas.“ Ukrainoje smogė didžiulis skandalas. Kas nutiko  ()

Rustemas Umerovas pabrėžė, kad informacinis karas yra neatsiejama Rusijos agresijos prieš Ukrainą dalis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gynybos ministras Rustemas Umerovas sureagavo į skandalingą liaudies deputato Vladimiro Arjevo pareiškimą apie tariamą pasirengimą „atleisti“ Valerijų Zalužną iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado pareigų.

R. Umerovas pakomentavo tai „Facebook“ puslapyje.

„Apie dar vieną informaciją iš vieno deputato. Kai kurie nesąžiningi politikai šiandien bando suskaldyti Ukrainos visuomenę – tai ne ką geriau nei daro Rusijos propagandistai“, – pažymėjo ministras.

„Neturėtumėte tapti pėstininkais, o tuo labiau pagalbininkais. Visi šiandien šalyje turėtų susitelkti į gynybos klausimus ir daryti viską, kad sustiprintume savo valstybę“, – reziumavo Umerovas.

Tuo pat metu Aukščiausiosios Rados pirmininkas Ruslanas Stefančukas, kalbėdamas apie tariamą pasirengimą atleisti V. Zalužną, pažymėjo, kad „kai kurie žmonių deputatai, siekdami ažiotažo, nepaiso nacionalinio saugumo klausimų“.

 

Prisiminkime, kad 9-ojo šaukimo Aukščiausiosios Rados liaudies deputatas (Europos solidarumo partija) Vladimiras Arjevas socialiniuose tinkluose pareiškė, kad neva gynybos ministras Rustemas Umerovas štabui pateikė pasiūlymą atleisti iš pareigų vyriausiąjį vadą. Šią informaciją jis tariamai gavo iš „patikimo šaltinio“. Tada deputatas ištrynė savo įrašą ir paskelbė paneigimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(33)
(-27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()