[ŽT] „Jie mus privers. Yra keletas priežasčių.“ Netikėta žinia. Skelbiama, kada baigsis aktyvioji karo fazė  ()

Skelbiama, kas laukia Ukrainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš analitinio centro „Ukrainos ateities institutas“ įkūrėjų, programos „Ekonomika“ direktorius Anatolijus Amelinas savo autoriniame straipsnyje „Glavred“ teigia, kad aktyvioji karo fazė baigsis kitais metais.

„Karas baigsis tik tada, kai nutrūks Rusijos imperijos gyvavimas! Imperija plėtojasi, didina teritorijas, ir ši rizika išliks tol, kol ji egzistuos. Labai tikėtina, kad aktyvioji karo fazė baigsis kitais metais (pavasarį-vasarą)“, - konstatuoja A. Amelinas.

Anot analitiko, Ukrainą privers. Tam yra kelios priežastys: pirmoji – JAV rinkimai ir būtina parodyti „taikdario įvaizdį“, antroji – pagrindiniai JAV uždaviniai, kuriuos šis karas įvykdė, – sunaikinti sąjungininkės Kinijos karinio potencialo liūto dalį.

 

JAV pradėjo ruoštis dideliam karui su Kinija, todėl jai reikia laiko sukaupti išteklių. Ukrainos ir Rusijos karas jau gerokai išeikvojo atsargas. Konfliktas, deja, pereis į „įšaldytą fazę“ pasienyje, kurį iki to laiko Ukraina atgaus, įsitikinęs A. Amelinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(5)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: