[ŽT] Kadyrovas padarė tai, ko nedrįso niekas kitas. Į Čečėniją skubiai siunčiamas Rusijos ministras (Video)  ()

Į Grozną atvyko Rusijos švietimo ministras.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-12 [ŽT] Kadyrovas padarė tai, ko nedrįso niekas kitas. Į Čečėniją skubiai siunčiamas Rusijos ministras (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos švietimo ministras Sergejus Kravcovas skrido į Grozną asmeniškai pranešti Ramzanui Kadyrovui ir jo aplinkai, kad mokyklos istorijos vadovėlyje 10 klasei padaryti pakeitimai. Čečėnijos savininko prašymu leidinyje skubiai pataisyti skyriai apie represuotas SSRS tautas. Kadyrovas apie tai pranešė „Telegram“ kanale.

Anksčiau Kadyrovui nepatiko, kad diktatoriaus Putino patarėjo Vladimiro Medinskio parengtame vadovėlyje 1943–1944 metais ištremtos tautos buvo apkaltintos kolaboravimu su fašistiniais okupantais.

Kravcovas asmeniškai Čečėnijos vadovui perskaitė pataisytus vadovėlio fragmentus. Sprendžiant iš visko, Kadyrovas, matyt, buvo patenkintas perrašyta Rusijos Federacijos istorija.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(20)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: