„Iki paskutinio. Jei dabar sustabdysime, po 10-15 m. prasidės košmaras...“ Generolas skelbia rimtą perspėjimą (Video)  (1)

„Manau, kad turime kovoti iki paskutinio.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Marčenko neslėpė, kad jis itin neigiamai žiūri į idėją rasti kompromisą su priešu. Tiems, kurie nesuvokia, kokia kaina Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojai pasiekia pergalę ir grąžina okupuotas teritorijas, verta nukeliauti į kapines ir pamatyti, kiek daug didvyrių ten rado amžinąjį atilsį, priminė generolas.

Dmitrijaus Marčenkos interviu „5 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Žurnalistė Janina Sokolova paklausė savo pašnekovo, kaip jis vertina pokalbius apie taikos derybų su Rusija aktualumą šiuo metu.

Mykolajivo srities gynybai vadovaujantis generolas atsakė taip: „Noriu patarti tiems, kurie apie tai kalba, tegul nueina į kapines ir pažiūri, kiek žmonių jau žuvo, kad mes taptume nepriklausomi. Dabar kovojame už savo nepriklausomybę, o ne dėl savęs: tai darome dėl savo vaikų. Jei dabar sustabdysime šį karą ir eisime į kažkokias derybas, mes neužbaigsime karo: mes tiesiog perkelsime šį karą ant savo vaikų pečių, kurie po dešimties ar penkiolikos metų taps suaugusiais, bet tada mūsų nebebus. Rusija yra galinga šalis. Iki tol ji padarys išvadas, o tada kils klausimas: ar pajėgsime pasipriešinti tuo metu“.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas majoras išsakė savo viziją apie Ukrainos kelią į pergalę prieš rusus: „Manau, kad turime kovoti iki paskutinio. Turime tai padaryti. Taip, sunku, taip, skaudu, taip, mes prarandame žmones, bet kito kelio tiesiog nėra. Mes privalome tai daryti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(5)
(84)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: