Pugačiova nutraukia tylą. Pasakė viską, ką galvoja  (1)

Pugačiova pirmą kartą pasisakė dėl karo Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos dainininkė Alla Pugačiova pirmą kartą išreiškė savo poziciją per plataus masto karą. Ilgą laiką atlikėja tylėjo, kol jos vyras šou vedėjas Maksimas Galkinas viešai palaikė Ukrainą ir priešinosi kruvinai Rusijos diktatoriaus Putino politikai.

Šį kartą žvaigždė neištvėrė ir nusprendė pasakyti viską, ką galvoja. Savo „Instagram“ paskyroje Alla Borisovna atsakė visiems tiems, kurie jos nekenčia, tiems, kurie dergė ją ir jos šeimą dėl savo pozicijos dėl Rusijos invazijos į Ukrainą:

„Juokinga ir liūdna žiūrėti į krūvą pasiutusių pusgalvių, pavyduolių ir šmeižikų. Jūs tokie juokingi! Beje, būtent jus aš pavadinau vergais ir baudžiauninkais, žmonės šiuo atveju neturi nieko bendra, jie yra esamos padėties įkaitai. Aš juos myliu ir man gaila jų, o jūs savo niūriais, man skirtais pasisakymais, absurdiškais prasimanymais ir akivaizdžiu melu, bandote atitolinti nuo manęs žmones, dėl kurių gyvenau ir dainavau visą gyvenimą, aukodama savo sveikatą ir asmeninį gyvenimą. Aš įvykdžiau savo misiją, seniai nedainuoju, mano likimą valdo visata. Ir nereikia skaičiuoti plaukų ant mano galvos (po Černobylio - ačiū, bent jau kažkas liko). Ir mano pavargęs balsas vis dar skamba, turint galvoje, kad pusę amžiaus, nepaisydama ligų, bėgau pas savo mylimus žiūrovus ir dariau viską, kad jie būtų laimingi“, – pabrėžė Pugačiova.

Menininkė taip pat pažymėjo, kad nekentėjai neturėtų skaičiuoti jos pinigų:

 

„Pinigus mano skaičiuojate? Taip, aš sunkiai dirbau, kitaip nei tie, kurie linksminosi ir pragėrė savo geriausią laiką. Dabar jie, neturėdami jokių įrodymų, tvirtina, kad Alla Pugačiova nutraukė jiems deguonies tiekimą. Kaip patogu, ar ne?“ – rašė atlikėja.

Dainininkė pabrėžė, kad laimė slypi ne piniguose, nes tik „laisvė yra svarbiausias turtas“:

„Už pinigus laimės nenusipirksi. Laisvė yra pagrindinis turtas. Ir aš ją branginu savyje, tuo gyvenu ir stengsiuosi gyventi iki šviesos pergalės prieš tamsą, gėrio pergalės prieš blogį, tiesos pergalės prieš šmeižtą“, – savo poziciją aiškiai išdėstė Alla Pugačiova.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(170)
(8)
(162)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: