Rusijoje vyksta „karinis keinsizmas“. Neįtikėtina. „Skirs 110 milijardų dolerių“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

UTF16 2023-11-14 11:36
Išdaužai visiems namams langus, džiaugiesi, kaip ekonomika atsigauna: chuliganai turi, ką veikti, o ir įstiklintojams, ir valytojams atsiranda darbo.
immortallt 2023-11-14 12:50
Kokio velnio šitą mėšliną propagandą spausdinat net nebandant pasitikrinti faktų? Naftos eksportas kritęs ir neturi galimybių atsigauti iki prieškarinio lygio. Pasakojo, kad atsigavo naftos eksporto į Indiją kainos, o ir kiekiai išaugę. Pasirodo, kiekiai padidėję buvom bet neviršija istorinių pakilimų. Ir po to kai kaina jau ėjo be nuolaidos beveik, pradėjo kiekiai kristi. Į Kinija išaugimo naftos eksporto net nesimatė. Ir negana to, kad ne tik naftos augimo nėra ženklaus, bet ir naftos produktų eksportas trumpą laiką visai buvo uždraustas, o dabar apribotas. Tai reiškia, kad net perdirbama mažiau naftos vietoje. Ką patvirtina ir tai, kad maskoliai "savanoriškai" reikšmingai sumažino naftos gavybą. Gamtinių dujų eksportas ne vamzdynais eina už ilgalaikius kontraktus maža kaina ir sudaro mizerį, arba eina per suskystintų dujų terminalą, kuris lyginant su iki tol buvusiu dujų eksportu yra mizeris. Tai iš ko čia tas atsigavimas? Nuo pačio dugno, gal ir atsispyrė, bet išlaidos auga sparčiau. O pažadėti skirti gali ką nori. Nemokės pensijų, nubrauks finansavimą ligoninėms, mokykloms ir pan., ir tiek žinių. Pasiligojusių ir protingų fronte niekam nereikia. O jei fronte nereikia, tai ir maskoliams nereikia.
donatasv 2023-11-14 13:36
Iki tol viskas buvo išvogta. Valstybinis sektorius vos gyvas, nei gatvių, nei kelių, nei ligoninėms, remonto, mokykloms tuo labiau. Konteinerius šiukšlėm rūšiuot mieste pastatė koncertą rengia va tokia ta rusija. Karo atveju liaudžiai niekas nesikeičia tik pinigai vietoje to, kad išvogti būtų eina į karinį biudžiatą. Tai prie to ką turėjo prisidėjo tai kas buvo išvagiama. Ant popieriaus krito pajamos realybėje verkia žulikai pavogt negali.