[ŽT] „Viltis, kad karas baigsis, žlugo.“ Heraščenka skelbia, kas nutiko  ()

Viltis, kad karas baigsis, žlugo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putinui ir Rusijai šis karas iš tiesų yra „specialioji karinė operacija“ – jie vykdo karinius veiksmus Ukrainos teritorijoje. Kovos linija eina išilgai Ukrainos teritorijos. Tiesą sakant, visa Rusija turi menką karo supratimą, rašo Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Heraščenka savo socialinio tinklo „X“ paskyroje.

Buvo paplitęs įsitikinimas, kad rusai pasibaisės savo karių mirtimi ir tai užbaigs karą. Tačiau žmogaus gyvybė Rusijoje vertinama itin menkai – tiek jų valdovų, tiek žuvusiųjų artimųjų.

V. Putino užsibrėžti tikslai pamažu pasiekiami – Ukrainos gyventojų skaičius pamažu ir nuosekliai mažėja. Dėl užsitęsusio karo Ukraina praranda savo ekonominį potencialą ir išteklius.

V. Putinui šis pozicinis karas naudingas ir nėra jokių ženklų, kad jis norėtų derėtis.

 

Rusijos gyventojai palaiko Putino veiksmus. Ir ši parama tęsis tol, kol Putinas mirs. Jam 71 metai ir jis gali gyventi dar ilgai. Galbūt būtent Putino mirtis galėtų būti karo pabaigos sąlyga, teigia A. Heraščenka.

Tačiau nėra jokių garantijų, kad jo įpėdinis sugebės pakeisti dabartinį Rusijos kursą, o gyventojai yra zombinami propagandos, kuri buvo apmokėta ir išauginta karui, teigia ministro patarėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(8)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: