Nauja rusų taktika. „Bild“ skelbia, kas puola (Žemėlapis)  ()

Rusija perėjo prie „apsupimo kojomis“ taktikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarosiomis savaitėmis Avdijivkos kryptimi praradusi apie 270 šarvuočių, Rusija perėjo prie „apsupimo kojomis“ taktikos. Tai pareiškė paties vokiečių leidinio „Bild“ karo apžvalgininkas Julianas Röpcke.

Röpcke naująją rusų taktiką Avdijivkoje vadina „Bachmuto taktika“. Agresorius smarkiai sumažino puolime naudojamos įrangos kiekį, dabar puolimą daugiausia vykdo pėstininkų daliniai, kaip tai padarė „Wagner“ grupės samdiniai Bachmute.

Didžiulių Rusijos kariuomenės nuostolių šia kryptimi, kuriuos Röpcke skaičiuoja 3 tūkst. žmonių, jis nelaiko rusų nesėkme. Pasak eksperto, tai yra Kremliaus kryptingos taktikos, veikiančios „kiekybės, o ne kokybės“ principu, apraiška.

 

Röpcke pažymi, kad Bachmute Rusijos ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai buvo koreliuojami 10:1, tačiau galiausiai Rusija vis tiek sugebėjo užimti miestą. Vokiečių analitikas mano, kad Maskva sąmoningai bando įgyvendinti tą patį scenarijų su Avdijivka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(11)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: