[ŽT] Muskui bus šokas. „Apple“, „Disney“, „Warner Bros“, „Discovery“, „Paramount“, „Sony Pictures“, „IBM“ blokuoja „X“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-11-20 06:30
Kaip ir progozavau. Twittery sudirbo, o pats irgi marginalizuojasi, bei toliau lenda Putinui į šikną. Kas jį ten traukia, sunku pasakyt. Atrodo žmogus turi finansinę laisvę, bet kalba pagal Kremliaus metotiką. Tokiu atveju Starlink Ukrainai turbut pardavineja tik prispaustas valdžios, nes visos jo kalbos priestarauja Starlink tiekimui.
Absoliutas 2023-11-20 08:55
Taigi tas kvailys atjungdavo starlink, kai rusofašistams pasidarydavo riesta. Tada pentagonas paskelbe, kad pats finansuos/nupirks tuos starlink ir leis Ukrainai naudotis be trukdziu.
Benediktas 2023-11-20 09:32
Nebent jo versla Kinija spaudzia, ir sako: padek Putino propogandai, o tai uzdarysim tavo gamyklas Kinijoje, o Trampas suzlugdys tao verslą JAV. Bet ir tai turi but zmogus be vertybiu, be stuburo - ka pasake diktaturos ta ir daro... WtF, Muskai. Pries kelis metus buvo mano megstamiausias verslininkas. Dar yra variantas, kad jis pats taip galvoja - tada išvis liūdna su juo. Turetu veliau paaisketi jo paziuru ir elgesio pokyciu priezastis. Man 'akys atsivere', kai savo pasisakymais pradejo remti Trumpą, paskui nupirko Twitter, kuriame Trumpas buvo blokuotas, atblokavo ji.
P69 2023-11-20 21:37
Warner Bros ir Discovery nebėra dvi atskiros įmonės, jos susijungė į vieną. Net nesugebat išversti... Net tame pačiame UA straipsnyje iš kurios paėmėt yra parašyta kartu
P69 2023-11-20 21:40
Galbūt jo tokios pažiūros visada buvo tik anksčiau taip viešai nesakydavo kaip dabar.
Benediktas 2023-11-20 22:27
Tai nesiderina jo siekimas apsigyventi Marse, ar pasiekti kažkokių didelių pasiekimų, jei diktaturos uzvaldys viską žemėje. Pasisako už žodžio laisvę ir važiuoja pas diktatorių, kuris nori sunaikint Ukraininą, į konferenciją. Jei jis galvoja, kad esant dikturoms tures sekminga versla ir daug pinigų - tai irgi klysta. Rusija - benzino kolonele, Kinija - gamykla. Demokratines salys - pinigai. Kur pasižiūrėsi - ten nėra logikos jo veiksmuose.
Myslius 2023-11-21 14:46
Elon'as antisemitas? Ka dar pasakysit? Gal kad Zuckerberg'as lizard'as? Manipuliuoja jumis kaip zombiais.
Magnus 2023-11-21 15:04
Nes ką tu apie jį žinai pagal jo veiksmus: gamina elektromobilius, gina žodžio laisvę, kuria žmonijai naudingus produktus, kuria raketas. Inžinierius, verslininkas ir iš pažiūros labai geras žmogus. Kertasi su tuo ką apie jį šneka kiti (TV)? kažkoks marginalas, nekenčia mažumų, antivakseris, rusų parsidavėlis. Žiūrėk tik į faktus ir prisimink, jog tu net 0,0001% nesupranti apie pasaulį tiek kiek jis, taigi tavo nuomonė greičiausiai labai labai labai stipriai prasilenkia nuo realybės.
Benediktas 2023-11-21 15:08
Kalbi, kaip rusas, kai jo paklausia ar domisi Rusijos politika ir ar teisingai elgiasi Putinas. Nuo to viskas ir prasidejo Rusijoje. Tu bent savo versija turi del Musko, ar save irgi durneliu laikai?
Magnus 2023-11-21 16:06
Offtopic.. bet... Viskas prasideda nuo tų kurie pučia į tą pačią dudelę kaip ir valdžia su pagrindiniais TV kanalais. Realybė: Valdžia -> Pagrindinė "teisi" valstybės televizija -> Su skleidžiama nuomone sutinkantys piliečiai kitus vadinantys marginalais debilais->Karas/paklusnumas/vergovė RUSŲ Valdžia -> Russia-1,Channel One -> Su skleidžiama nuomone sutinkantys piliečiai kitus vadinantys parisdaveliais, gėjais ir pan. ->Karas/paklusnumas/vergovė Vakarų Valdžia -> CNN,BBC, MSNBC etc. -> Su skleidžiama nuomone sutinkantys piliečiai kitus vadinantys marginalais, debilais, rusų pakalikais. ->Karas/paklusnumas/vergovė Tokie kaip tu gavoja: RUSŲ Valdžia -> Russia-1,Channel One -> VISI Durniukai tikintys propaganda kurie engia kaikuriuos protingus rusus. ->Karas/paklusnumas/vergovė Vakarų Valdžia -> CNN,BBC, MSNBC -> VISI Protingi supranta, kad tai tiesa. tik rusų dezinformacijos praplautom smegenim durniukai su tuo nesutinka. -> Jei nesustabdysim dezinformacijos bus Karas.
Myslius 2023-11-21 16:08
O tu savo turi? https://x.com/elonmusk/status/1725702681530945687?s=20 Prasom komentara i sita Demokratai liberalai tokie kaip Media Matters, pushina savo woke propaganda ir cancel culture. Tokie dalykai tegul lieka amerikoj, aciu, bet man woke kulturos nesamoniu Lietuvoje nereikia. Lietuviai mat uz zydu teises kovoja. Nereikejo isskerst visu pirma. Ar sutinkant su paskutiniu teiginiu kovotojai uz zydus? Buvo Vilnius 50% zydai pries kara.
Magnus 2023-11-21 16:24
Asmeniškai nepažįstu. Viską ką žinau apie jį jau išvardinau. Aš daug patirties turiu tiek versle tiek inžinerijoje tiek gyvenime, bet Muskas tiek vyresnis, tiek daugiau vaikų turi , pinigų, įtakos, patirties, pasiekimų, žinių bei patikimų žmonių kurie gali suteikti dar daugiau informacijos. Taigi mano nuomonė gali būti tik ta, kad jis labai labai ne eilinis žmogus ir iš prienamos informacijos negaliu susidaryti "teisingos blogos" nuomonės apie jį, tik tai gerą.
Benediktas 2023-11-21 16:37
Tai Putinas irgi turi daugiau itakos, pinigu, vaikų bei zmoniu kurie jam gali suteikti jam naudingos informacijos, yra vyresnis. Tai reiskia Putinas mldc analogiskai iseina, jei tai universalus kriterijus, nuspresti ar zmogus elgiasi teisingai?
Magnus 2023-11-21 17:07
Visų rūšių rožės yra gėlės. Kai kurios gėlės nuvysta greitai. Tai tu manai jog būtinai kaikurios rožių rūšys nuvys greitai? Apie Putiną žinau tik tiek, kad jis tikrai protingas. Viską ką jis daro man nepatinka, ir nuomonė apie jį tik bloga. Bet vistiek yra galimybė jog aš esu neteisus.
Benediktas 2023-11-21 17:15
O kokie seni Rusu oligarchai? Turi daug pinigu, vaiku, itakos ir kontaktu kur gali pasiklaust informacijos. Ar tai reiskia, kad oligarchai elgiasi teisingai? Ar bet kurie milijonieriai, jei turi daug pinigu, vaiku, itakos ir kontaktu kur gali pasiklaust informacijos, ar jie tada visada teisus?
Magnus 2023-11-21 17:28
Paskaityk dar kartą apie rožes.
Benediktas 2023-11-21 18:06
Paskaičiau, dabar paaiškink paprastais žodžiais ką norėjai pasakyt su tuo palyginimu. Kad kas turi daugiau galios tas ir teisus?
Magnus 2023-11-21 18:32
Jei aš matau jog žmogus žaidžia pagal tokias pat taisykles kaip ir aš, bei yra pasiekęs daugiau, jis nusipelnė mano pagarbos ir aš galiu daryti prielaidą jog jis žino tai, ko aš nežinau ir būtų protinga iš jo pasimokyti. Tai tiek.
Pumper 2023-11-21 18:37
Manai, kad muskas tikras dievas, bet neįmanoma, kad esi neteisus. Manai, kad putinas tikras šūdas, bet gali būti, kad esi neteisus. Tai kaip ir aišku, kokią nuomonę apie patį tave galima susidaryti.
Benediktas 2023-11-21 18:42
Kas pas tave skaitosi daugiau pasiekęs? Jei tau kriterijus Nr.1 - yra turtas, įtaka. Tai pagal tave visi milijonieriai, kurie žaidžia pagal tas pačias taisykles yra teisūs. Čia juk tik pinigų klausimas. Gi žmogus gali uždirbti pinigus vienoje srityje ir ją išmanyti, o elgtis neteisingai visai kitose srityse. O tu viską apjungi: jei uždirbo daug pinigų, tai visur viską gerai išmano - pagal tave.