[ŽT] Muskui bus šokas. „Apple“, „Disney“, „Warner Bros“, „Discovery“, „Paramount“, „Sony Pictures“, „IBM“ blokuoja „X“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Magnus 2023-11-21 18:46
Nėra esmės ginčytis jeigu jau iki tokių kabliukų krenti, bet sakydamas jog "iš preinamos informacijos.." turiu omenyje tą patį kaip ir "galiu klysti" , taip kad: Muskas/Putinas -> Dievas/šūdas -> Galiu klysti . Tarpkitko, žodžio Dievas nevartočiau pats.
Magnus 2023-11-21 19:00
Jau paaiškinau tau kelis kartus. Visų pirma tu nežinai, kas elgiasi netinkamai. Jei žmogus daug pasiekęs ir nusipelno tavo pagarbos, galbūt tu neteisus jį teisdamas? Tau Musko sprendimai atrodo nelogiški, nesueina galai, kadangi teisimas vyksta ne iš tos perspektyvos. Paradoksalu, bet panašu jog tu tiek jaunesnis, tiek mažiau išsilavinęs (turiu omenyje Universitetus), tiek mažiau pasiekęs gyvenimę, mažiau kalbų moki, mažiau keliavęs, mažiau uždirbęs tiek savo versle tiek dirbdamas valstybinėse ar privačiose įmonėse, tiek daugiau žaidęs kompiuterinių žaidimų, tiek daugiau prašvaistęs laiko žiūrėdams niekingus serialus ir tt ir pan. pralošdamas visuose įmanamuose kriterijuose vistiek jautiesi teisus. Įdomu tikrai.
Benediktas 2023-11-21 19:40
Jei žiūrėti iš Putino perspektyvos - tai žinoma jis teisus, jis elgiasi geriausiai, kaip gali. Tas pats liečiai, jei žiūrėti iš kiekvieno žmogaus perspektyvos. Bet mes juk gyvenam globaliame pasaulyje. Matome, kurie žmonės prisideda prie chaoso kėlimo, o kurie prie darnos. Musko važiavimas pas Putiną tuo metu, kai jis naikina Ukrainą, nes skaito, kad ukrainiečių nacijos neturi būti - niekaip nekuria darnos pasaulyje. Kaip žmonės gyvena pačioje Rusijoje prie Putino 24 metus? Musko atvykimas didžiaja dalimi prisideda prie Putino režimo legimatizavimo - tokie veiksmai skatina chaosą pasaulyje, bei žmogaus nelaisvės augimui. Pagal tave kiekvienas žmogus turi uždirti daugiau, tureti daugiau vaikų, įtakos, bei pažįstamų, bei būti vyresnis, kad galėtų suprasti, ar kažkoks verslininkas daro nesamones? Tipo visi verslinkai elgiasi tik teigiamai? Uždirbo daug pinigų ir yra šventi? Uždirbo daug pinigų, reiškia gali sakyti antisemitinius lozungus arba būti rasistas?
Magnus 2023-11-23 11:12
juos teisdamas. Pavyzdžiui, aš niekur neradau kur ir kada Muskas sakė jog važiuos į rusiją. Pačios konferencijos sąrašuose jo nėra ir neva patys rusai sakė jog jis nedalyvaus. Tai apie ką tu čia kalbi? Kas liečia šį straipsnį, vertėtų palaukti kol viskas išaiškės. Elono Musko antisemetinių lozungų taip pat nemačiau, kiek suprantu jis tik nenori kad būtų diskriminuojama betkuri pusė šiuo klausimu X platformoje. Aš turiu nuomonę apie tave susidaręs ir ji tikrai teisingesnė nei tavo apie Muską. Jei tu gyventum rusijoje būtum aršiausias Z kanalų/forumų dalyvis pasisakantis už Ukrainos genocidą. Nesugebi lasivoje šalyje gyvendamas blaiviai mąstyti.. Rusijoje tik RUSSIA 1 klausytum išsižiojęs, visa kita juk propaganda, dezinformacija
Benediktas 2023-11-23 11:39
Vienu ž. tu savo nuomonės neturi. Viskas, ką bedarytų Muskas - tau bus teisngai. Ir jei tavo nuomionė nesutaps su Musko - tai resikia tavo nuomone neteisinga, nes tu mažiau pasiekęs nei Muskas? Ir tu neturi teises kritikuoti Musko visose srityse? As gi nekritikuoju Musko mašinų gamyboje, ar SpaceX, aš suitnku, kad ten jis nusimano x1000 daugiau už mane. Bet Muskas pasitikejimo kapitala suskrove ne per politiką, ne ten jis ekspertas. Ne tik mano nuomone - jis geopolitikoje ir istorijoje - analfabetas. Ne aš vienas kritikuoju Muską politikoje.
Magnus 2023-11-23 12:02
Esmė tame, kad tu nuomonės neturi, tiesiog kartoji kaip papūga ką per RUSSIA 1 pasakė ar ką kremliaus oficialus naratyvas diktuoja. Ah.. sory, tu iš vakarų, tai įssistatyk kitus pavadinimus. Papasakok kada Muskas į rusiją važiuoja? ir surašyk jo antisemitinius lozungus čia. Visus mintinai iškalęs esi juk.
Benediktas 2023-11-23 12:19
Konferencija vyksta dabar 22-24 dienomis, jei rytoj Muskas nekalbės, tai nekalbės, ir nebūtina fiziškai dalyvauti, galima ir per zoom, esmes tai nekeicia. Aš tau irgi klausimų uždaviau praeitam poste.
Magnus 2023-11-23 12:41
O tai ne jis turėjo atidaryti konferenciją? Išreikšti pagarbą Putinui? Juk daugybę komentarų prirašei koks jis parsidavėlis, tiksliai žinodamas ? Tu to dar nežinai, bet aš tau pasakysiu jog jis ir per zoom nedalyvaus. Tavo užduoti klausimai yra skirti tau pačiam, nes pats sukūrei mano nuomonę ir su ja ginčijiesi.