[ŽT] „Štai tokia ateitis nusimato: Moldova, Rumunija, Lenkija, Lietuva, Latvija ir Estija.“ Skelbiamas šiurpus scenarijus (Video)  (1)

„Jei bus okupuota Ukraina, sekanti bus Moldova.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Informacinio pasipriešinimo“ grupės karo-politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko sakė, kad jei Rusija laimės karą Ukrainoje, daugiausia problemų kils kaimyninėms šalims. Pirmiausia tai Moldova, kurią Rusija gali pulti.

„Nesvarsčiau tokio scenarijaus, bet pasakysiu taip. Mus jau ne kartą Rusija buvo okupavusi. Ukrainiečiai buvo, yra ir bus, mūsų negalima palaužti, gyvensime, išgyvensime ir tokiomis sąlygomis, gimdysime vaikus, mokysime juos. Svarbiausia bus nepasiduoti Rusijos propagandai. Kada mes vėl galėsime grįžti į laisvų ukrainiečių valstybę bus tik laiko klausimas. Bet taip karts nuo karto atsitikdavo. Todėl, net jei toks scenarijus įvyktų, per šiuos šimtmečius išmokome, turime galimybę išgyventi tokiomis sąlygomis“, – interviu TSN.ua sakė Kovalenko.

 

Anot jo, gali nukentėti Moldova, Rumunija, Lenkija, Lietuva, Latvija ir Estija.

„Pirmoji tai pajus Moldova. Jei bus okupuota Ukraina, sekanti bus Moldova. O tada pamažu okupuos Baltijos šalis. Po tam tikro laikotarpio. Jiems reikės atsigauti po karo, bus didžiulių nuostolių, karui su NATO jie bus nepasirengę. Štai tokia ateitis nusimato“, – mano ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(31)
(-20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: