[ŽT] „Tai pagrindinis ženklas.“ Kaip suprasti, kad karas pasisuko Ukrainos nenaudai  ()

Skelbiamas požymis, kad įvyko esminis posūkis kare.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant apčiuopiamos Ukrainos pažangos dronų gamybos srityje, Rusijos ginkluotosios pajėgos vis dar labiau kontroliuoja dangų, pareiškė Rusijos opozicijos aktyvistas Jevgenijus Čičvarkinas.

Ukrainos žmonės pasižymi didele ištverme ir kantrybe, nes ilgą laiką buvo nelaisvi ir daug kartų rizikavo dėl laisvės. Tačiau tuo pat metu Rusijos ordos yra labai stiprios, o Rusijos valstybė yra mobilizacinio tipo mašina, kuri sustiprėja karo metu ir esant išorės priešams.

Tokią nuomonę išsakė užsienyje gyvenantis Rusijos verslininkas Jevgenijus Čičvarkinas interviu su Dmitrijumi Gordonu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Svečiuose pas Gordoną“ (rus. „В гостях у Гордона“).

 

Eksperto teigimu, karo dinamika dabar yra pernelyg daugiakryptė. Viena vertus, Ukraina pradėjo masinę bepiločių orlaivių gamybą, kita vertus, Rusijos kariai juos numuša ir vis dar labiau kontroliuoja dangų nei Ukrainos ginkluotosios pajėgos. Tai pagrindinis ženklas, rodantis, kad esminis posūkis kare Ukrainos naudai dar neįvyko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(23)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: