[ŽT] Donbasui galas. „Daugiau niekada nemaitins Europos parazitų...“ (Video)  (2)

Rusai naikina Donbasą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai, „išgirdę“ Donbasą, masiškai naikina anglies kasybos įmones. Socialiniuose tinkluose paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip viena moderniausių kasyklų pjaustoma į metalą užgrobtame Sofijevske, netoli Chrustalno Luhansko srityje, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Sprendžiant iš vaizdo įrašo, Kremliaus įgaliotiniai Chrustalne sunaikino „Krasnokutsko“ kasyklą.

„Chrustalnas (Krasnyj Luč) Luhansko srityje. „Išlaisvintojai“ iš Rusijos reicho „padeda“ Donbaso kalnakasiams pagaliau atsikelti nuo kelių ir daugiau niekada nebemaitinti Europos parazitų. „Krasnokutsko“ kasykla, kaip ir kitos Donbaso kasyklos, pjaustoma į metalo laužą ir užliejama", - komentuojama tai, kas vyksta, socialiniame tinkle.

 

Taip pat pažymima, kad „Krasnokutsko“ kasykla buvo pastatyta tik maždaug prieš keturiasdešimt metų. Ši kasykla buvo viena moderniausių Luhansko srityje, kol į ją neatėjo Rusija. Dabar ši anglių kasykla tiesiog verčiama metalo laužu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(28)
(-21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: