„Jei Ukraina būtų JAV kaimynė....“ Skelbiamas uraganinis smūgis (Video)  ()

„Tegul Meksika ima kelti bangas arba Kanada. Kas iš jų liks?“ – užtikrintai kalbėjo kolaborantas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

64 metų kolaborantas Petro Gresko, nuteistas už Rusijos agresijos pateisinimą ir Putino šlovinimą, duodamas interviu Vladimirui Zolkinui sakė, kad Ukrainoje neliktų net anglies, jei ji būtų ne Rusijos, o Amerikos kaimynė. Anot išdaviko, JAV tikrai neatleistų Ukrainai už jokius Maidanus ir tuoj pat nušluotų ją nuo žemės paviršiaus.

„Tegul Meksika ima kelti bangas arba Kanada. Kas iš jų liks?“ – užtikrintai kalbėjo kolaborantas.

„Prieš minutę sakei, kad tu ne diplomatas, o dabar pradėjai kalbėti apie Meksiką. Taigi, tu esi ne tik diplomatas, bet ir geopolitikas“, – su ironija kalbėjo žurnalistas.

„Aš tiesiog viską lyginu. Aš nugyvenau 64 metus. Ir aš mačiau pakankamai įvairių autoritetų: ir sovietinių, ir šios nepriklausomybės“, – atkirto nuteistasis.

Tada išdavikas pasakė, kad sovietų valdžia po Stalino buvo geriausia, nes tada „tikėjome ateitimi ir žinojome, kad karo nebus“.

 

„Ir mūsų žmonės buvo išsiųsti kariauti į Afganistaną. Ar tai ne karas?“ – paklausė Zolkinas.

Tačiau kolaborantas negalėjo aiškiai atsakyti į šį klausimą, pareikšdamas:

„Tai buvo tokia nesuvokiama tarptautinė pareiga. Tarnavau armijoje, rašėme ataskaitas apie tarptautines pareigas. Mes esame visiškai kita karta“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(24)
(-22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: