Sovietų Sąjunga 2.0. „Išfiltruoti ir sunaikinti koncentracijos stovyklose.“ Skelbiamas Putino planas  (1)

„Na, tai konkreti šizofrenija, vadinkime daiktus tikraisiais vardais.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas pakomentavo diktatoriaus Vladimiro Putino pareiškimus G20 viršūnių susitikime, kad Rusija tariamai pasiruošusi taikos deryboms, tačiau Ukraina atsisako.

„Apskritai man tai labai keista: „mes (rusai - UNIAN) esame pasirengę taikos deryboms“. Tai yra, jūs kariaujate ir žudote žmones, kad su jais pasikalbėtumėte apie taiką? Na, tai konkreti šizofrenija, vadinkime daiktus tikraisiais vardais. Bet Putinas juk visada taip elgėsi – kalbėjo absurdiškus dalykus. Šiandien tai tiesiog aiškiai matoma“, – interviu „24 kanalui“ sakė Podoliakas.

Jis taip pat pažymėjo, kad Putino kalba aiškiai parodo, jog „šis žmogus nėra adekvatus, realistiškas ir visiškai neturi bazinio žinių lygio, kuriuo galėtų remtis ir atlikti kažkokią analizę“.

Rusijoje jie tikėjo, kad labai greitai užėmę Ukrainą galės šiek tiek paskersti patriotiškiausiai nusiteikusius kitos šalies piliečius, tai yra, juos išfiltruoti ir sunaikinti koncentracijos stovyklose ir panašiai. Ir apie tai niekas nesužinotų, nes visa istoriją moderuotų Sovietų Sąjunga 2.0. Tik noriu, kad visa tai suprastume ir užfiksuotume. Visa tai turėdamas pasąmonėje Putinas nori pasakyti, kad jie „visada buvo už taiką“ – jie žudo žmones, nes yra už taiką, nori sunaikinti Ukrainą, nes toks pasaulis ir pan.“, – pridūrė Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(171)
(18)
(153)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: