[ŽT] Netikėta. JAV ir Vokietija turi planą. „Sugalvojo“, kaip prie derybų stalo pasodinti Ukrainos prezidentą  (1)

JAV prezidentas Joe Bidenas ir Vokietijos kancleris Olafas Scholzas nori įtikinti Ukrainą derėtis dėl taikos su Rusijos Federacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV ir Vokietija bando įtraukti Ukrainą į derybas su Rusija. Jie netgi „sugalvojo“ prie šio stalo pasodinti Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį. Tai buvo rašoma „Bild“, remiantis šaltiniais Vokietijos vyriausybės sluoksniuose.

JAV prezidentas Joe Bidenas ir Vokietijos kancleris Olafas Scholzas nori įtikinti Ukrainą derėtis dėl taikos su Rusijos Federacija, nedarant tiesioginio diplomatinio spaudimo Zelenskiui. Šalys nori padėti Kyjivui užimti „strategiškai naudingą derybinę poziciją“, iš kurios būtų galima derėtis su Putinu dėl šalies „suvereniteto ir teritorinio vientisumo“.

„Baltieji rūmai ir biuras (Olafo Scholzo – red.) koordinuoja šį klausimą“, – sakoma pranešime.

JAV ir Vokietija, kaip pagrindinės karinės pagalbos tiekėjos, nori pasinaudoti šiuo svertu. Pranešama, kad šalys perduos Ukrainai tiek ginklų, kiek reikės okupantams atgrasyti, be galimybės išlaisvinti okupuotas teritorijas.

 

„Pats Zelenskis turi suprasti, kad tai negali tęstis. Be jokių pašalinių raginimų. Jis turi savo noru kreiptis į savo žmones ir paaiškinti, kad derybos reikalingos“, – rašoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(28)
(-25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: