„Tai košmaras. Europa pavojuje.“ Trumpas ir MAGA smogė Ukrainai (Video)  ()

D. Trumpas ir „Make America Great Again“ komanda nori sunaikinti Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kuo labiau artėja JAV prezidento rinkimai, tuo labiau vienas iš kandidatų Donaldas Trumpas kenkia situacijai, ieškodamas Ukrainos priešininkų. Nepaisant to, kad JAV prezidento rinkimų metas dar neatėjo, valdžioje esantys trumpistai jau pradeda kišti pagalius į ratus Ukrainai, skelbia Dialog.ua.

Nedidelė grupė, vadovaujama naujojo Atstovų Rūmų pirmininko Mike'o Johnsono, blokuoja pagalbos paketo 2024 m. priėmimą ne tik Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, bet ir Izraeliui bei Taivanui. Oficialusis Kyjivas gavo aiškų signalą, kad Donaldas Trumpas padarys viską, kad apsunkintų padėtį ir suloštų Putino naudai.

Jau dabar D. Trumpas aiškiai leido suprasti, kad jo pergalės prezidento rinkimuose atveju Jungtinės Valstijos atsisakys padėti Ukrainai. Buvęs Baltųjų rūmų vadovas neseniai savo rinkimų kampanijos vaizdo klipe parodė kadrus su Rusijos ir Šiaurės Korėjos diktatoriais, Vladimiru Putinu ir Kim Jong Unu, parodydamas juos kaip Jungtinių Valstijų sąjungininkus. 

Tikriausiai šį vaizdo įrašą galima laikyti faktu, kad Kremliui pavyko rasti bendrų taškų ir susitarti su D. Trumpu. Tai aiškiai matyti iš jo retorikos: 2023 m. vasarą buvęs Amerikos vadovas teigė žinąs, kaip per 24 valandas sustabdyti karą Ukrainoje, bet esąs pasirengęs duoti Zelenskiui daug ginklų. Rudenį jis taip pat siūlė Kyjivui „atiduoti“ teritorijas su „rusakalbiais“ gyventojais Maskvos kontrolei. Taip jis nuteikė JAV ir Europos žmones prieš Ukrainą, kuri neva neskaičiuodama nuostolių tęsia karą ir prašo per daug pagalbos. Kaip vandens lašas akmenį pratašo, taip D. Trumpas kuria Ukrainos priešininkų koaliciją, statydamas ant savo verslo plėtros ir praturtėjimo per abipusiai naudingas sutartis su Kremliumi, kuris svajoja grįžti į civilizuotą pasaulį kaip vienas iš sprendimų priėmimo centrų.

 

 

71 metų Putinas pasirengęs brangiai sumokėti už tokią galimybę ir nėra abejonių, kad jis neatsisakys kainos, o Trumpas neatsisakys Rusijos naftodolerių dėl savo naudos, keldamas pavojų Europai. D. Trumpo komanda dėl jo pergalės JAV rinkimuose pasirengusi paaukoti milijonus ukrainiečių gyvybių, kalbėdama apie neva blogus ukrainiečius ir draugus Putino Rusijoje. Būtent jis ir jo MAGA komanda daro viską, kad Europa ir kitos šalys nustotų padėti Ukrainai ir „parodytų“ savo nuovargį nuo Rusijos agresoriaus sukelto karo, teigiama Dialog.ua straipsnyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(30)
(-22)

Komentarai ()