Rankų darbo šarvai ir rąstai. Okupantai savo BMP sukūrė „originalią“ apsaugą (Foto)  (2)

Rusų komentatoriai apgailėtinai tvirtina, kad rąstai reikalingi „įveikti sudėtingą kraštovaizdį“, o didžiulės grotelės turėtų apsaugoti nuo dronų atakų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė Rusijos pėstininkų kovos mašinos nuotrauka – BMP-1, tiesiogine to žodžio prasme, visiškai uždengta savadarbėmis grotelėmis, apsaugančiomis nuo dronų kamikadzių. Be to, okupantai kažkodėl savo šarvuočius aprūpino rąstais. Atitinkama nuotrauka buvo paskelbta lapkričio 26 d. X (Twitter).

Rusijos leidinio „Voennoe obozrenie“ darbuotojai, komentuodami nuotrauką, apgailėtinai tvirtina, kad rąstai reikalingas „įveikti sudėtingą kraštovaizdį“, o didžiulė metalinė konstrukcija grotelių pavidalu reikalinga apsaugoti šarvuotį nuo Ukrainos dronų.

 

Stebėtojai taip pat pripažino, kad po plataus masto invazijos Rusijos technika susidūrė su naujomis karo realijomis ir karo veiksmų formatu, kuriems ji nebuvo pasiruošusi. Todėl okupantams teko paskubomis prisitaikyti ir sugalvoti būdus, kaip apsaugoti brangias šarvuotas mašinas nuo pigių dronų atakų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(12)
(-7)

Komentarai (2)