Artėja prie sienos su Lenkija. Rusija užpuolė Lvivo sritį  ()

Rusų okupantai puolė Lvivo sritį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio 5-osios naktį rusų okupantai puolė Lvivo sritį „Shahed“ klasės dronais-kamikadzėmis.

Lvivo srities karinės administracijos vadovas Maksimas Kozyckis informavo, kad išpuolis įvyko gruodžio 5 d., apie 4 val. Gruodžio 5 d., maždaug nuo 02:43 iki 04:58, regione buvo paskelbtas oro antskrydžio pavojus.

Kozyckis rašė, kad: „Per oro antskrydį, apie 4 val., priešas trimis bepiločiais orlaiviais užpuolė infrastruktūros objektą Lvivo srityje. Dėl smūgio kilo gaisras, jis buvo greitai užgesintas. Padaryta nedidelė žala“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgos naktį pranešė, kad apie 3 valandą nakties Lvivo sritį per Ternopilio sritį kirto dvi priešo dronų grupės. Vėliau Lvivo srities karinė administracija buvo informuota, kad priešo dronai juda link Brodų ir dažnai keičia savo kursą.

 

„24 kanalo“ žiniomis, Rusijos okupantai Ukrainą užpuolė gruodžio 4-osios vakarą ir gruodžio 5-osios naktį. Priešas paleido 17 „Shahed“ tipo atakos dronų iš Kursko ir Primorsko-Achtarsko sričių. Be to, rusai smogė šešiomis priešlėktuvinėmis valdomomis raketomis S-300.

 

 


 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(33)
(-24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: