Tankai Vuhledaro kryptimi. Andriuščenka skelbia neįprastą detalę  ()

Mariupolyje pamatyta dar viena kolona su rusų užpuolikų tankais ir pėstininkų kovos mašinomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu Rusijos okupacinės pajėgos didelius rezervus telkia Donecko srities Vuhledaro kryptimi. Priešas gabena techniką tiek iš Rusijos Federacijos, tiek iš laikinai okupuotų Zaporožės ar Chersono sričių teritorijų.

Apie tai „Espresso“ eteryje kalbėjo Mariupolio mero patarėjas Piotras Andriuščenka. Anot jo, šiandien Mariupolyje vėl buvo matyti vilkstinė su rusiška technika.

„Priešas per laukus permeta karinę techniką, ir tai gana neįprasta. Tokius veiksmus siejame su tuo, kad tokiu būdu okupantai perkelia techniką, kuri buvo remontuojama Novoazovsko srityje, ten yra pakankamai remonto bazių. Šiandien Mariupolyje matėme dar vieną vilkstinę su tankais ir pėstininkų kovos mašinomis, kuri važiavo per miesto centrą“, – pridūrė jis.

P. Andriuščenka pažymėjo, kad atrodo, jog rusai telkia pajėgas Marinkos-Vuhledaro srityje, siekdami sukurti ten dar vieną tašką puolimui ir karo veiksmams atnaujinti. Be to, okupantai sustabdė geležinkelio tiesimą prie Granitnoje kaimo, esančio netoli Vuhledaro.

 

„Atsižvelgiant į tai, kad tokių aktyvių karo veiksmų kaip netoli Avdijivkos prie Vuhledaro dar nevyksta, tačiau matant aktyvius įsibrovėlių pasirengimus, visai įmanoma tikėtis, kad artimiausiu metu vėl išgirsime apie  Rusijos puolimą“, – teigė Mariupolio mero patarėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(19)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: