[ŽT] „50 000 tonų. Iš Rusijos.“ Tai neįtikėtina. Ką gabena Vokietijos laivas į didžiausią JAV Norfolko karinę bazę (Foto, žemėlapis)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-12-08 13:18
Puikus pavyzdys parodantis kiek vakarams rūpi Ukraina. Svolačiai prieš kameras auksiniai nors ant žaizdos dėk, o realybėje visiem nusišvilpt.
immortallt 2023-12-08 13:45
Ant labai daug prielaidų, kad tai ką surašė ir paliko pačiam nuspręsti ir nusprendei pasąmoningai, kad kompanija vokiška, kad visos šalys žinojo kas iš kur vyksta bei sąmoningai pirko iš maskolių. Ar žinai visų prekių kilmę kurią perki? Dar gerokai iki karo plytelių salone išsirinkau itališkas plyteles ir pavyko gauti labai gerą nuolaidą. Laukti teko porą mėnesių. Kadangi kiekis gavosi nemažas ir pakeliui vežant į Lietuvą iš gamyklos, tai pakeliui atvežė ir iš fūros iškrovė. Pasirodė, kad gamykla mūsų regionui - maskolyne. Sužinojau po fakto. Net jei tai būtų dabar, ir sužinočiau po fakto, nors esu principingas, bet pinigų neatgaučiau, nes su plytelėmis viskas gerai. Perkant nebuvo jokios informacijos ir net įtarimų, kad iš maskolyno (būčiau žinojęs, būčiau ir tada nepirkęs). Tai pinigų neatsiimant plyteles sudaužyti?
donatasv 2023-12-08 13:55
Ane? Plauki į ruskyno uostą, kad papildytų naftos ir tikiesi ko? Čia kai su gražuliu neatsimenu balsavau ar ne...
immortallt 2023-12-08 14:24
Vėl suvarei prielaidas per daugiau nei 12 punktų, kad visi viską žinojo, kad įmonė priklauso NATO šalių akcininkams ir pan.: Pirma, įmonės pardavusios kurą (ir dar atskirai tie patys klausimai plukdžiusios produkciją) JAV akcininkai ar vokiečiai? Antra, akcininkai ar buvo informuoti kas vyksta? Trečia, įmonės vadovas ar įsitraukęs į pirkimų valdymą, ar tai atliko vadybininkas, kuriam vienintelis tikslas keliamas pelnas? Ketvirta, ar atsakingas asmuo perkant kurą JAV kariuomenei žinojo, kad kilmė iš maskolyno ar buvo nuslėpta? Penkta, ar vadovai atsakingo asmens žinojo? Na dar iš esmės ar nebuvo operaciniame lygyje kažkur stipriai patepta, kad nuslėptų nuo vadovybės kilmę, tiek pardavėjo, tiek pirkėjo pusėje.