[ŽT] „Dabar pagrindinė užduotis yra...“ Ukraina įsiveržė į „Surovikino linijos“ vidurį (Video)  ()

Ždanovas nesutinka su Rustemo Umerovo teiginiu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-08 [ŽT] „Dabar pagrindinė užduotis yra...“ Ukraina įsiveržė į „Surovikino linijos“ vidurį (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministras Rustemas Umerovas interviu televizijai „Fox News“ sakė, kad Ukrainos kariai išlaisvino 50% okupuotų teritorijų ir jau praėjo antrąją Rusijos gynybos liniją. Tačiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas su tuo nesutiko.

Nežinau, iš kur Umerovas gavo šiuos duomenis. Generalinio štabo teigimu, esame antrosios linijos viduje“, - interviu „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“ sakė karo analitikas.

Ždanovo teigimu, šiuo metu fronto linijos yra Novoprokopivka ir Verbovė, kurios yra vadinamosios „Surovikino linijos“ vidurys. Mes esame antroje linijoje, o ne už antrosios. Jei būtume už antrosios linijos, jau judėtume link Pšenyčnės arba Očeretuvatės , bet taip dar nėra, aiškino pulkininkas.

 

„Taip pat, kiek suprantu, šia kryptimi sustabdėme puolimo operacijas. Dabar pagrindinė užduotis yra išlaikyti šį placdarmą bent tokia forma, kokia ji yra šiandien“, – pažymėjo Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(2)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: