„Jei trumpai, tai ne lavonas iš šaldytuvo, bet...“ – detalės apie Putino būklę  ()

Prezidento rinkimų išvakarėse žurnalistai analizavo Vladimiro putino, kuris ketina kandidatuoti penktai kadencijai ir valdyti šalį bent iki 2030 m., būklę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jų išvada: Rusijos vadovas atrodo labai pavargęs ir keistai elgiasi.

„Trumpai tariant, tai ne lavonas iš šaldytuvo, bet jis labai pavargęs nuo savo žmonių“, - pažymi žurnalistai.

Praėjusių metų analizė parodė, kad V. Putinas tarp žmonių praleido tik 147 dienas, t. y. mažiau nei 5 mėnesius iš 12. Sausio mėnesį jis viešumoje buvo tik 7 dienas. Likusį laiką jis neišvyko iš savo rezidencijos, o jo susitikimai buvo uždari žurnalistams ir visuomenei.

Keičiasi didelio viešo aktyvumo ir ilgalaikio Putino dingimo dienos. Pavyzdžiui, rugsėjo 28 d. jis surengė keturis svarbius renginius, tačiau prieš tai šešias dienas jo nematė niekas, išskyrus artimiausius darbuotojus. Rugsėjo 29 d. jis vėl pasirodė viešumoje, bet kitas keturias dienas buvo nematomas.

Nuotolinių renginių dalis sudarė 43 proc., iš jų 36 proc. vyko privalomo karantino sąlygomis. Pasitaiko atvejų, kai V. Putinas stengiasi išlaikyti atstumą nuo savo pašnekovų, o kitais atvejais jis įeina į minią.

 

Autoriai taip pat atkreipia dėmesį į keistas detales: vienuose renginiuose Putinas išlaiko atstumą nuo pašnekovų, o kituose eina į žmones. Per praėjusius metus kai kuriuose renginiuose nebuvo laikomasi distancijos (21 proc.), įskaitant susitikimus su užsienio svečiais ir po dramatiškų įvykių. Pranešama, kad V. Putinas nemažai laiko praleido su apsaugininkais, gydytojais ir „branduolinio lagamino“ nešiotojais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(9)
(23)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: