„Greitai jie pradės „kristi“. Tai neišvengiama. Ir juose sėdės ne „vankos iš Peredriščensko“  ()

Rusai vis dar mano, kad Putino „geopolitinėms nesąmonėms“ aukojami tik „užbaigti žmonės“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-09 „Greitai jie pradės „kristi“. Tai neišvengiama. Ir juose sėdės ne „vankos iš Peredriščensko“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Aleksandras Nevzorovas savo „Telegram“ kanale rašo, kas greitu metu gali įvykti Rusijoje su civilinės aviacijos orlaiviais.

Rusai vis dar mano, kad Putino „geopolitinėms nesąmonėms“ aukojami tik „užbaigti žmonės“. Todėl pilni apkasai su rusų lavonais didelio įspūdžio Rusijos visuomenei nedaro.

Rusų abejingumas didžiuliams nuostoliams fronte grindžiamas įsitikinimu, kad visi galvijai egzistuoja tam, kad „numirtų už tėvynę“ reikiamu momentu. Jokių kitų funkcijų visiems šiems „vankoms iš Peredriščensko“ nenumatyta. Niekam kitam jie netinka.

„Vankos“ ir yra ta pati „vartotojiškumo medžiaga“, kuri gaminama nešvariose lovose ir gimdymo namuose užmiesčiuose „kariniams šalies poreikiams“. Tinkamu momentu „vankos“ bus „supakuotos ir panaudotos“. Tai yra jų tiesioginis tikslas. Raudos ir riaušės čia nereikalingos. Tokia yra Rusijos logika.

Netolimoje ateityje Rusijos Federacijos civilinės aviacijos orlaiviai ne tik „degs, užges ir suges“, kaip dabar vyksta (10 rimtų oro avarijų per devynias dienas).

Sprendžiant pagal visus techninius ženklus, jie pradės „kristi“, užsėdami atviras erdves ne „vartotojiškumo medžiaga“, o tų piliečių, kurie tikėjosi gyventi ilgiau, lavonais.

 

Tai neišvengiama. Kol kas iš rikiuotės išeina tie komponentai ir detalės, kurių susidėvėjimas nelaimių nesukelia. Tačiau vietinės skrydžių sistemos jau laukia eilėje. Visos jos jau „kvėpuoja paskutinį atodūsį“.

Po trečio ar ketvirto kritimo rusai gali suvokti, kad maniakas savo karui paaukojo ne tik „gilumos juodadarbius“, bet ir miesčionis, tikinčius, kad karas jų „neliečia“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(178)
(7)
(171)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: