Beveik nebesirodo. Su kuo Putinas praleidžia daugiausiai laiko  ()

Putinas su žmonėmis matosi retai. Jis riboja bendravimą su išoriniu pasauliu ir retai rengia gyvus susitikimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2023 metų spalio 7 dieną Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui sukako 71 metai. Jo buvimo vietos klausimas jaudina daugelį, o kalbos apie diktatoriaus mirtį tęsiasi.

Rusijos leidinys „Projekt“ pateikė naujos informacijos apie Putiną. Žurnalistai išanalizavo visus įvykius, susijusius su Rusijos diktatoriumi per pastaruosius metus, ir priėjo prie išvados, kad Putinas viešumoje praleido tik 147 dienas. Likusį laiką Putinas buvo savo rezidencijose, kur jo niekas nelankė, išskyrus artimus, ištikimus politikus.

Žurnalistai pastebėjo, kad Putinas linkęs kaitalioti aktyvumo dienas ir užsitęsusius dingimus. Pavyzdžiui, šių metų rugsėjo 28 dieną Putinas vienu metu surengė keturis svarbius viešus renginius. Rugsėjo 29 dieną Putinas dar buvo viešumoje, tačiau kitas keturias dienas (iki spalio 3 d.) jo niekas nebematė.

Daugelyje susitikimų Putinas stengiasi laikytis atstumo nuo pašnekovų, bet kartais tiesiog eina į žmonių grupes be jokių baimių.

 

„Šis atitolimas kartais įgauna įspūdingas formas. Pastebėjome, kad daugelyje forumų prieš scenoje esantį prezidentą tiesiog statoma tvora, atskirianti valstybės vadovą nuo publikos. O gatvėje Putino pašnekovai priversti stovėti daugiau nei 10 metrų atstumu nuo jo – už specialiai nubrėžtos raudonos linijos“, – pastebėjo žurnalistai.

Žinoma, kad su Putinu daugiausiai laiko praleidžia jo sargybiniai, gydytojai ir tie, kurie neša jo „branduolinį portfelį“.

(1)
(16)
(-15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: