„Jie visiškai išprotėjo!..“ Rusija išdrįso parodyti, ką Kremliuje padarė Putinas (Video)  ()

Putinas labai emocingai pasisakė apie Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas „nesusilaikė“ kalbėdamas apie Ukrainą. Išgėręs šampano nominacijos į Rusijos prezidentus proga, perėjo į „kiemo“ kalbą.

Vaizdo įrašą su skandalingu Putino pareiškimu Rusijos propagandinė žiniasklaida paskelbė gruodžio 10 d., praneša Dialog.UA.

Vaizdo įrašas buvo paskelbtas tik praėjus dviem dienoms po pranešimo, kad V. Putinas kandidatuos būsimuose Rusijos Federacijos prezidento rinkimuose. Kremlius tikriausiai abejojo, ar verta jį transliuoti.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip Rusijos kariškių apsuptas diktatorius bandė agresyviai teisintis užpuolęs Ukrainą. Dėl to, kas nutiko, dėl savo agresijos, jis visų pirma suvertė kaltę Ukrainai.

„Niekada nebūtume darę nieko panašaus, jei nebūtų pradėję naikinti Rusijos jos istorinėse teritorijose, esančiose Ukrainoje“, – sakė Putinas.

 

Jis, be kita ko, kalbėjo visškas nesąmones apie tai, kad iš šių teritorijų esą buvo išvaryti Rusijos gyventojai. Jis taip pat priminė Ukrainos įstatymą, pagal kurį rusai nebuvo įtraukti į Ukrainos senbuvių sąrašą.

„Ar jie visiškai išprotėjo? Liaudiškai tariant, ar jiems stogas nučiuožė?“ – pareiškė Rusijos Federacijos diktatorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(37)
(-34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: