„Tai ką, sveiki vaikinai...“ Žaibišku greičiu plinta „naujas“ video su Prigožinu. Kas vyksta (Video)  ()

Gali būti, kad tai senas vaizdo įrašo fragmentas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2023 metų gruodį Rusijos socialiniuose tinkluose plinta tariamai „naujas“ vaizdo įrašas su Jevgenijumi Prigožinu, rašo obozrevatel.com.

Pagal oficialią versiją, jis žuvo lėktuvo katastrofoje 2023 metų rugpjūčio 23 dieną Kuženkino rajone (Rusijos Federacijos Tverės sritis).

Karo nusikaltėlio mirtį patvirtino oficialūs Rusijos šaltiniai. Rusijos tyrimų komiteto duomenimis, buvusio „Wagner“ grupuotės lyderio kūnas buvo identifikuotas atlikus genetinį tyrimą.

Vienas iš populiarių šalies agresorės „Telegram“ kanalų rašė, kad vaizdo įrašą tariamai gavo iš „pažįstamų „Wagner“ vaikinų“.

„Matyt, jie kažką žino, kitaip nei Rožinių ponių planetos gyventojai“, – rašė autorius, nepateikdamas įrodymų.

Trumpame vaizdo įraše Prigožiną galima pamatyti su šviesia kepure ir chaki spalvos striuke kalnuotos vietovės su tvenkiniu fone.

Tai ką, sveiki vaikinai! Greitai pasimatysime! Lampasai, pasiruoškite! – pasakė Prigožinas.

 

Jis turėjo omenyje savo oponentus iš oficialios Rusijos Federacijos karinės vadovybės – valstybės agresorės gynybos ministrą Sergejų Šoigu ir Rusijos generalinio štabo viršininką Valerijų Gerasimovą.

Gali būti, kad tai senas Prigožino vaizdo įrašo fragmentas. Prasta vaizdo kokybė taip pat rodo, kad vaizdas galėjo būti sukurtas dirbtinai, pavyzdžiui, naudojant AI technologiją.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(37)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: