[ŽT] Keičiasi Kremliaus derybų retorika. „Nauji tikslai.“ ISW paaiškino, kas vyksta  ()

Agresorius kuria naujus tikslus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-22 [ŽT] Keičiasi Kremliaus derybų retorika. „Nauji tikslai.“ ISW paaiškino, kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas neseniai tiesiai šviesiai pareiškė, kad Rusija nėra suinteresuota derybomis su Ukraina dėl karo užbaigimo. Kremliaus retorikos pakeitimu siekiama apkaltinti Kyjivą atsisakius „pagrįstų“ derybų. Tokią išvadą padarė Karo studijų instituto analitikai.

ISW analitikai primena, kad gruodžio 20 dieną Peskovas pakomentavo Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio pareiškimą, kad derybų su Rusija klausimas šiuo metu yra „neaktualus“.

Atsakydamas Peskovas sakė, kad Kremlius ne kartą pranešė, kad Ukraina neturi „bazės“ deryboms.

„Tikrai tikime, kad derybų tema dabar neaktuali ir ne kartą kartojome, kad šioms deryboms nėra pagrindo ir prielaidų“, – sakė jis.

 

Anksčiau Kremlius platino informaciją, apsimesdamas, kad domisi derybomis su Ukraina, siekdamas prisistatyti kaip atsakinga šalis ir apkaltinti Kyjivą atsisakius dialogo, tačiau dabar, anot analitikų, agresorius tolsta nuo šios informacinės operacijos, sugalvoja kai kuriuos naujus tikslus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(24)
(-20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: