[ŽT] 7-eri metai į kalėjimą už „silkę pataluose“ ir „rusišką degtinę“. Ką pasiūlė Medvedevas Ukrainai  ()

Buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas iškėlė naują idėją Ukrainai. Jis sako, kad ukrainiečiai, ruošiantys ar platinantys „silkę pataluose“ turėtų būti įkalinti 7 metams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Medvedevas siūlo keisti Ukrainos baudžiamąjį kodeksą ir bausti ukrainiečius, kurie, Medvedevo nuomone, ruošia sovietinius patiekalus: „Už tai būtų baudžiama laisvės atėmimu nuo trejų iki septynerių metų arba vieno milijono grivinų bauda su nusikaltimo objektų konfiskavimu“.

Tokią pat bausmę reikėtų įvesti ir tiems, kurie geria Krymo, Kaukazo vynus ar „rusišką degtinę“.

„Asmuo atleidžiamas nuo atsakomybės už šio straipsnio 1-3 dalyse išvardytas veikas, jeigu savo noru atsisako ruošti minėtus patiekalus, apie tai pranešęs Ukrainos saugumo institucijoms“, – fantazavo jis.

Apie ką nusišneka Medvedevas? Panašu, kad buvęs Putino kėdės šildytojas (prezidentu jis buvo tik vieną kadenciją, nes dar veikusi Konstitucija Putinui neleido kandidatuoti) dabar daug geria. Jis visur mato rusofobiją ir nevykusiai ironizuodamas teigia, kad sovietinio šlamšto atsisakanti Ukraina turėtų bausti už viską, kas yra rusiška ar iš sovietų laikų.

(8)
(30)
(-22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: