[ŽT] „Tragiška staigmena kariuomenei...“ Niekas to nesitikėjo. Ką padarė Ukraina  ()

Rusijos Z-kanalai skundžiasi „Patriot“ oro gynybos sistemos efektyvumu ir Ukrainos turimomis raketomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai skundžiasi Ukrainos oro gynybos efektyvumu, ypač „Patriot“ sistemomis. Didelis Rusijos „Telegram“ kanalas „Fighterbomber“ rašo, kad Ukrainos kariuomenė išmoko naudoti kompleksą efektyviai ir tai leido ukrainiečiams numušti tris Rusijos naikintuvus-bombonešius Su-34. Tai buvo tragiška staigmena Rusijos kariuomenei.

„Fighterbomber“ pripažįsta, kad rusai negali pašalinti ukrainiečių „Patriot“. Be to, šių raketų, atrodo, neveikia elektroninės karybos sistemų trukdžiai. Rusai praneša, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos geležinkelio platformose montuoja oro gynybos sistemas ir, judėdamos fronto linijos link, numuša Rusijos lėktuvus vis toliau nuo fronto linijos. Tam, kad išvengtų atsakomųjų smūgių, ukrainiečiai nuolat keičia savo oro gynybos sistemų padėtį.

 

Nuo pat pirmųjų karo dienų numuštų Rusijos lėktuvų skaičius buvo rimtas smūgis Rusijos propagandai, kuri teigė, kad Rusijos kariuomenė kontroliuoja dangų virš Ukrainos. Ukrainos oro gynybos efektyvumas yra rimta kliūtis Rusijos kariams, kurie bando veržtis gilyn į Ukrainos teritoriją.

(274)
(5)
(269)

Komentarai ()

Susijusios žymos: