„Atėjo laikas.“ Ukraina raginama atsisakyti teritorijų. Kas vyksta  ()

Vokietijos vyriausybė turėtų „ne tik aprūpinti Ukrainą ginklais, bet ir griebtis diplomatinių iniciatyvų“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-28 „Atėjo laikas.“ Ukraina raginama atsisakyti teritorijų. Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina turėtų susitaikyti su laikinu teritorijų praradimu dėl paliaubų kare su Rusijos Federacija, pareiškė Vokietijos Saksonijos žemės ministras pirmininkas Michaelis Kretschmeris.

Pasak jo, Vokietijos vyriausybė turėtų „ne tik aprūpinti Ukrainą ginklais, bet ir griebtis diplomatinių iniciatyvų“, o sąjungininkai turėtų stengtis „įtakoti Putiną ir padaryti paliaubas įmanomu dalyku“, rašo „Spiegel“.

Gali būti, kad dėl paliaubų Ukraina pirmiausia turės susitaikyti su laikinu kai kurių teritorijų kontrolės praradimu. Nė vienas kvadratinis metras Ukrainos teritorijos netapo rusišku... Tačiau, kaip ir kituose dideliuose karuose, atėjo laikas galutiniam sprendimui“, – sako Vokietijos politikas.

 

Kartu jis išreiškė mintį, kad reikia keisti Vokietijos politiką Rusijos atžvilgiu.

„Rusija yra mūsų kaimynė, pavojinga ir nenuspėjama. Idėja susilpninti Rusiją kariniu, politiniu ir ekonominiu požiūriu, kad ji mums nebekeltų grėsmės, yra XIX amžiaus vizija, kuri padeda pamatus naujiems konfliktams“, – pridūrė Kretschmeris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(29)
(-24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: