[ŽT] To dar nebuvo. Didelis sujudimas. Ko ieško beveik 500 karių  ()

Atskleistos operacijos detalės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos ginkluotųjų pajėgų operatyvinė vadovybė vakar pranešė apie galimo objekto, pažeidusio Lenkijos oro erdvę, elementų paiešką ant žemės. Jos vyksta šiandien, gruodžio 30 d., Liublino vaivadijoje.

Paieškoje dalyvauja apie 480 2-osios Liublino teritorinės gynybos brigados ir 19-osios Nadbužanių teritorinės gynybos brigados karių.

Paieškos tikslas – galutinai patvirtinti, kad Lenkijos teritorijoje neliko nė vieno objekto elemento. Karių veiksmai vyks į pietryčius nuo Zamostės. Liublino regiono gyventojai prašomi elgtis supratingai“, – rašoma pranešime spaudai.

Priminsime, kad Lenkijos ginkluotųjų pajėgų operatyvinė vadovybė pranešė, kad gruodžio 29-osios rytą į šalies oro erdvę iš Ukrainos pateko nenustatytas oro objektas.

Gynybos ministerija vėliau pranešė identifikavusi objektą kaip Rusijos raketą. Lenkijos oro erdvėje ji praleido beveik 3 minutes ir nuskrido apie 40 km, o vėliau paliko šalį.

Lenkijos užsienio reikalų viceministras Teofilis Bartoševskis Rusijos diplomatui įteikė notą, kurioje Lenkijos užsienio reikalų ministerija reikalauja Rusijos pasiaiškinimo dėl sparnuotosios raketos įvykdyto incidento.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(7)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: