„Pranešu oficialiai.“ Audra Ukrainoje. Ką paskelbė Arestovyčius  (3)

Arestovyčius staiga smarkiai pakeitė savo retoriką dėl karo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skandalingasis buvęs Prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovyčius, pastaruoju metu užsienyje skleidęs dekadentiškus pareiškimus ir niūrias prognozes apie karą su Rusija, paskelbė apie „gąsdinimo laikotarpio“ pabaigą.

Apie tai jis rašė šeštadienį, gruodžio 30 d., „oficialiame kreipimesi“ savo „Telegram“ kanalo skaitytojams.

Pranešimas sukėlė daugybę diskusijų Ukrainoje. 

„Buvo galima ir reikėjo gąsdinti iki vakarykščio (gruodžio 29 d.) masinio smūgio iš „broliškos tautos“. Dabar jau viskas. Dabar vėl – arba mes, arba jie (na, žinoma, mes)“, - patikino Arestovyčius.

Pasak jo, Ukrainoje niekur neišnyko „problemos ir trūkumai“, todėl jis žadėjo kalbėti ir apie juos, tačiau kartu paskelbė „kalbėjimo apie racionalumą, prasmes, supratimą laikotarpį“.

„Be jų mes negalime išsivaduoti iš problemų. Kalbant apie mūsų perspektyvas ... – kuo stipresnis priešas, tuo įdomesnis karas. Visa tai jau išgyvenome 2022 m. kovą – kai nebuvo jokių šansų ir buvo galima daryti tik viena – stovėti ir šaudyti. Ką gi, šaudysime ir šį kartą“, - netikėtai pareiškė Oleksijus Arestovyčius, akivaizdžiai turėdamas omenyje savo „šūvius“ „informaciniame fronte“.

 

Karo-politikos apžvalgininkas patikino, kad „stovės už tiesą“ ir suteiks daugiau priežasčių optimizmui.

Oleksijus Arestovyčius neseniai interviu Rusijos opozicijos žurnalistei Julijai Latyninai pareiškė, kad sudarius taiką Ukraina ir Rusija turėtų pateikti ieškinį Vakarų šalims.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(55)
(-49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: