„Jis gali būti susijęs su Rusijos žvalgyba.“ Didžiulė audra. Ką paskelbė Arestovyčius (Video)  (2)

Arestovyčius mano, kad Ukraina ir Rusija kartu turėtų kelti reikalavimus Vakarams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovyčius pateko į naują skandalą, pasiūlydamas savo idėją kaip užbaigti karą su Rusija.

Interviu Rusijos žurnalistei Julijai Latyninai jis sakė, kad Ukraina turėtų susitarti su Putinu, pateikti pasiūlymą ir sudaryti taiką su Rusija.

Vaizdo įrašo fragmentą paskelbė žurnalistas ir ekspertas Igoris Jakovenka.

Arestovyčius mano, kad Ukraina ir Rusija kartu turėtų kelti reikalavimus Vakarams.

„Reikia ateiti pas Putiną ir pasakyti: „Brangūs draugai, Vladimirai Vladimirovičiau! Sudarykime taiką. Bet baikime visa tai ypač gudriai: kartu pateikime grupinį ieškinį Vakarams, Ukraina ir Rusija kartu. Vakarai mums skolingi viską. Ir mes jiems pasakysime nuostabų dalyką: „Vaikinai! Jūsų bandymas pasikliauti 1945 m. susiformavusiomis ir 1989 m. mirusiomis struktūromis nepasiteisino – reikia sukurti naują kolektyvinio saugumo sistemą, atsižvelgiant į tikruosius visų šalių interesus“, – sakė Arestovyčius.

 

Socialinių tinklų vartotojai pastebi, kad Rusijos puolimas prieš Ukrainą nebuvo susijęs su saugumo problemomis. Putinui reikia Ukrainos sunaikinimo, o galimą šalies įstojimą į NATO jis panaudojo tik kaip pretekstą pradėti karą. Realiai pagrindinis Kremliaus tikslas – marionetinė valdžia ir visiškas Kyjivo pavaldumas, apie kurį Arestovyčius negali nežinoti.

Soc. tinkluose sklando kalbos, kad Arestovyčius gali būti susijęs su Rusijos žvalgybos tarnybomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(41)
(-29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: