[ŽT] Kontrpuolimo rezultatai nubraukti. Surovikino linijoje vyksta žiaurūs mūšiai  (1)

Metai Ukrainos fronte baigėsi žiauriais mūšiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zaporižios fronte Rusijos pajėgoms prieš naujus metus pavyko užimti (arba atkovoti) tranšėjas, kurios eina į vakarus nuo Verbovės, skelbia Ukrainos karo analitikas ir žurnalistas, savo „YouTube“ kanale kuriantis analitinius vaizdo įrašus Weeb Union slapyvardžiu.

Dabar rusai visiškai kontroliuoja tranšėjas į vakarus nuo Verbovės už prieštankinių griovių linijos, kuri eina į šiaurės vakarus nuo Verbovės.

Šiuo metu ukrainiečiai yra visiškai nustumti už prieštankinių griovių ir bus praradę tiltą per šią Surovikino liniją. Dabar pirmoji rusų gynybos linija visiškai sugrįžo Rusijos kariuomenės rankas.

Rusai pradeda naujuosius metus nubraukdami Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo rezultatus. 2023 metais Ukrainos pajėgos stengėsi sukurti didelį puolimą ir mesti iššūkį rusams, įveikė pirmąją gynybos liniją, tačiau dabar viskas oficialiai baigėsi Rusijos pozicijų susigrąžinimu.

 

Kartu Ukrainos pajėgų laimėjimai Robotynėje persiskaičiuoja Rusijos pajėgoms kontratakuojant šioje kryptyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(43)
(-36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: