[ŽT] „Taip buvo šimtmečius, taip yra ir dabar.“ Putinas skelbia didžiausią Rusijos priešą  ()

„Esmė ne ta, kad jie padeda mūsų priešui.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pirmadienį, sausio 1 d., pareiškė, kad tikrasis jo šalies priešas yra Vakarai, o ne pati Ukraina. „Esmė ne ta, kad jie padeda mūsų priešui, o tai, kad jie yra mūsų priešai, jie sprendžia savo problemas Ukrainos rankomis“, – sakė Putinas per susitikimą Maskvos srities karo ligoninėje.

Teigdamas, kad taip buvo „šimtmečius“ ir tęsiasi šiandien, Putinas pažymėjo, kad ne Ukraina yra Rusijos priešas, o tie, kurie ketina „sugriauti Rusijos valstybingumą“ ir padaryti „strateginį pralaimėjimą“ Maskvai fronto linijoje.

„Yra žmonių, kurie mums simpatizuoja, ir yra vadinamasis Vakarų elitas, kuriems Rusijos egzistavimas, bent jau dabartine kokybe, dabartiniu dydžiu, kaip jie mano, yra nepriimtinas“, – kalbėjo Putinas.

 

Rusijos prezidentas taip pat pareiškė, kad „Vakarų elitas ilgą laiką augino Ukrainą, siekdamas sukurti konfliktą, kurį matome šiandien“.

„Mūsų bėdai, deja, jie sukūrė šį konfliktą ir su ukrainiečių pagalba bando išspręsti savo problemą, būtent užduotį kovoti su Rusija“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(34)
(-30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: