Rusija atakuoja Ukrainą. Nukentėjusių skaičius greitai auga (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-01-02 11:46
Ukraina pralaiminėja, būtų netik Amerikos bet ir vakarų, NATO strateginis pralaimejimas, o kaip ten su Meksikos siena? Ar tikrai tai prioritetinis klausimas. Zaidziai amerikonai rinkiminius žaidimėlius. Kaip Amerika strategiskai nusivaziavo. Europa irgi - pazadejo milijona sviediniu, o pristatyti sugebejo 300K, kuruos irgi ne pati pagamino, o nupirko kitur. Tai geriau jau būtų nežadėję.
HardAxe 2024-01-02 13:39
Amerikai meksikos siena tikrai strateginis klausimas, lyginant su ukraina. Per metus i jav atvyksta 100-200k meksikieciu. Cia kaip mum butu koks baltuju ukininku zudymas PAR lyginant su pabegeliu gabenimu is BY i lietuva.
Benediktas 2024-01-02 13:48
Bet meksikonai važiuoja dirbt į ameriką, ieško geresnio gyvenimo. Plius dar kai issivysciusiose salyse mazeja gimstamumas. Plius jie yra ne musulmonai. O Maskovija su Kinija bando išvis amerikonus išstumt iš Europos, Azijos, Afrikos ir daryti čia mordorą, priklausimybę nuo Maskovijos ir Kinijos, itraukti NATO į pasaulinį karą. Skirtingo masto strategijos.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-01-02 13:54
Veikiausiai per mažai dirbai Esu tos nuomonės, kad paramą Ukrainai reikia mažinti, bet ne todėl, kad pralaimėtų, o todėl, kad išmoktų pati pasigaminti (kas iš principo ir vyksta). Ukrainos nereikia padaryti dar viena "badaujančia Afrika", kur gyvenama iš pašalpų, kurias gauna tik dėl to, kad leido naftos vamzdį į jų žemę įsmeigt.
Benediktas 2024-01-02 14:20
Zelenskis daro Ukraina tik prašančia šalimi. Seniai galejo pramone pervesti i karine, su uzduotimis gamykloms persidaryti i karines, ir privalomais uzsakymu ispildymais, aisku uz tai apmokant. Arestovicius seniai ta sake. Dabar jau ir kiti po puses metu pradejo kalbeti - cia kas liečia purvo pylimą ant Arestoviciaus.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-01-02 15:36
Žinoma galėjo, dar pačią pirmą karo dieną. Dar galėjo ir Putiną nudėti prieš karą viename iš tų susitikimų. Arba kol Putinas dar buvo kūdikis (dar be nuodėmės) galėjo kas nors jam rankas ir kojas išsukalioti Arestovičius yra lietuviško Celofano atitikmuo - jis moka baksnoti pirštais į praeitį, bet ne kurti ateitį!
Benediktas 2024-01-02 15:43
Pačia pirmą dieną negalejo, bet jau po kokių pusės metų ar 2022 gale - galėjo tokius įstatymus priimti. Kovos su korupcija nesimato rezultatų - lyg jos nebūtų. Man atrodo Arestovičius puikiai kuria ateitį, savo tai tikrai. Ukrainieciams irgi padejo karo pradžioje. Ir dabar padeda savo analitika apie situacija.