Rusija atakuoja Ukrainą. Nukentėjusių skaičius greitai auga (Video)  (7)

Antrąją sausio dieną Rusija atakuoja Ukrainą dronais ir įvairiomis raketomis. Atakuotas Kyjivas, Charkivas, Mykolajivas, sirenos gaudė ir kai kuriuose kituose Ukrainos regionuose. Yra civilių aukų, stipriai nukentėjo gyvenamieji pastatai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-02 Rusija atakuoja Ukrainą. Nukentėjusių skaičius greitai auga (Video)  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad Ukrainos oro gynyba numušė visus „Shahed“ dronus, daugiau nei 60 „Ch-101“, „Ch-55“ ir „Ch-555“ raketų, bent tuziną hipergarsinių „Kinžal“. Tačiau Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pranešė, kad buvo sužeisti bent 92 žmonės, bent 4 žuvo. Šios atakos aukų skaičius nuolat auga, nes ne visus žmones pavyko pasiekti - daug yra degančiuose, apgriautuose daugiabučiuose.

Naujų metų naktį Putinas patikliems rusams kartojo, kad nesitaikys į ukrainiečių civilius, bet Charkivas šiandien atrodo taip:

Kyjive atakuoti tiesiog civiliai daugiabučiai:

 

Gelbėjimo darbus sunkina tai, kad rusai raketas leidžia bangomis. Praėjus vienai bangai, gelbėtojai imasi darbo, bet netrukus patys turi slėptis, nes vėl pasigirsta sirenos.

Daug raketų buvo numušta, bet net ir numuštos jos gali būti pavojingos. Kyjive nufilmuota, kaip raketos nuolaužos krenta į upę visai šalia daugiabučių:

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(8)
(-3)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: