„Buvau šokiruotas.“ Ką padarė Rusijos karininkas, kai gavo įsakymą vykti į Ukrainą  ()

Rusijos armijos karininkas buvo išsiųstas į koloniją už atsisakymą kariauti Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ginkluotųjų pajėgų karininko Sergejaus Ivanovo žmona kalbėjo apie tai, kaip ji su vaikais lydėjo vyrą į koloniją, kur jį išsiuntė diktatoriaus Putino baudžiamoji sistema, praneša „Telegram“ kanalas ASTRA. Vyras atlieka bausmę Rusijos įkalinimo įstaigoje už tai, kad atsisakė žudyti ukrainiečius.

Vadovybė įsiuto, kai išgirdo principinę šio neabejotinai drąsaus žmogaus poziciją ir padarė viską, kad jam būtų skirta reali laisvės atėmimo bausmė.

„Vežėme vyrą į koloniją, kartu lydėjo ir vaikai. Jauniausiam 4 metai, vyriausiam bus 8. Vyriausias sūnus viską žino, jam paaiškinome, kad tėtis ten važiuoja, nes atsisakė vykti į Ukrainą, mažiausiam tėtis tiesiog komandiruotėje“, – pasakoja moteris.

 

Naujuosius metus ji buvo priversta sutikti jau be vyro. Sergejui atsisakius vykti į vadinamąją „specialiąją operaciją“ Ukrainoje, jis buvo nuteistas 2,3 metams kalėti kolonijoje.

„Vasario 24 d. buvau šokiruotas. Negalėjau patikėti, kad tai įmanoma. Dabar suprantu, kad valdžios žmonės yra neadekvatūs – žmonės, kurie priėmė tokius sprendimus“, – taip plataus masto karą komentavo pats pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(3)
(109)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: