[ŽT] „Š. Korėjos balistinės raketos smogė Ukrainai.“ Grėsminga žinia iš JAV. Kas nutiko  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos kol kas neturi patvirtintų duomenų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-06 [ŽT] „Š. Korėjos balistinės raketos smogė Ukrainai.“ Grėsminga žinia iš JAV. Kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos kol kas neturi patvirtintų duomenų, kad rusai naudojo Šiaurės Korėjos balistines raketas. Tai nacionalinio transliuotojo eteryje paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atstovas Jurijus Ihnatas.

„Atitinkamą signalą gavome iš JAV. Todėl specialistai ištirs tam tikras nuolaužas ir tada bus galima pasakyti, ar toks faktas yra, ar ne. Kol kas negaliu to patvirtinti.“

Kalbėdamas apie tai, kiek balistinės raketos iš Irano ar Šiaurės Korėjos gali būti efektyvesnės nei Rusijos, Ihnatas sakė:

„Manau, kad tie ginklai, kuriuos jie turi, kalbant apie tą pačią Šiaurės Korėją, daugelis jų yra sovietiniai, daug technikos buvo perkelta iš Sovietų Sąjungos. Galbūt net ji identiška. Todėl vargu ar galime tikėtis kažko naujesnio. Kai kuriais atžvilgiais gali skirtis nuo to paties „Iskander“, bet ne itin daug.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(1)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: