Tai ne Suomija ar Lenkija. Buvęs CŽA vadovas skelbia sekantį Putino taikinį (Video)  ()

Pasak Davido Petraeuso, NATO gynybos linija driekiasi tarp Ukrainos ir Rusijos, todėl reikia padaryti viską, kad Kremlius pralaimėtų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Ukraina nelaimės prieš Rusijos Federaciją, kelioms žemyno šalims gali iškilti pavojus. Tai CNN komentare pareiškė buvęs JAV Centrinės žvalgybos agentūros (CŽA) vadovas Davidas Petraeusas.

Pasak jo, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nesustos ties tuo, ką pasiekė, ir stengsis eiti toliau, todėl reikia padaryti viską, kad taip nenutiktų.

Atitinkamai, Ukraina turi laimėti šią konfrontaciją.

„Jei Rusija laimės, jei Putinui pavyks pasiekti savo labai didelį tikslą Ukrainoje, jis ties tuo nesustos. Kitas taikinys bus Moldova, galbūt viena iš Baltijos šalių ar kitų šalių. Henris Kissingeris prieš mirtį sakė, kad NATO gynybos linija dabar yra Ukrainos ir Rusijos pasienyje, ir aš su tuo visiškai sutinku“, – sakė Davidas Petraeusas.

 

Beje, anksčiau Latvijos užsienio reikalų ministras Kristianis Karinšas teigė, kad Rusijos grėsmė niekur nedings nei pasibaigus karui Ukrainoje, nei pasikeitus prezidentui. Visa problema slypi imperialistinėje Kremliaus ideologijoje, kurios jis laikysis ir ateityje.

 

„Rusija nesustos, Rusiją galima tik pristabdyti. Rusijos sustabdymas Ukrainoje nereiškia, kad viskas baigėsi. Tai tiesiog reiškia, kad mes turėsime ilgai dirbti – ilgalaikė strategija sutramdyti Rusiją“, – sakė Latvijos ministras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(233)
(7)
(226)

Komentarai ()