[ŽT] „Duomenys prieštarauja.“ Pavojinga žinia. Kiek rusų palaiko karą Ukrainoje  ()

Buvo apklausti 1046 suaugusieji rusai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nei artimųjų mirtys, nei gyvenimo lygio ir gyvenimo sąlygų pablogėjimas nesumažina rusų meilės savo lyderiui – nemaža jų dalis ir toliau meldžiasi už Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną, norėdami, kad karas Ukrainoje tęstųsi.

Tai liudija Rusijos Federacijos ir laikinai Rusijos okupuoto Krymo Čikagos universiteto Nacionalinio viešosios nuomonės tyrimų centro atliktos apklausos rezultatai. Buvo apklausti 1046 suaugusieji rusai.

Apklausa parodė, kad 67% dalyvių pritaria V. Putino užsienio politikai, 58% – jo vidaus politikai, o 66% planuoja balsuoti už V. Putiną prezidento rinkimuose šį kovą.

 

Apklausos metu gautais duomenimis, 63% respondentų palaiko karą Ukrainoje, 64% karą vertina kaip „civilizacijų kovą tarp Rusijos ir Vakarų“.

Karo studijų institutas pažymi, kad šis rezultatas prieštarauja kitų tyrimų rezultatams, kurie parodė mažėjantį palaikymą visapusiškai Rusijos invazijai į Ukrainą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(12)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: