Putinas buvo įspėtas. „Kai kurios Rusijos teritorijos gali būti prarastos.“ Sensacinga žinia  ()

Putinas buvo įspėtas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius neatmeta galimybės, kad per karą su Ukraina gali būti prarastos kai kurios Rusijos teritorijos, patikino politologas Valerijus Solovėjus.

Smūgiai Belgorodui Kremliui nebuvo naujiena. Rusijos valdžia tai, taip pat galimą dalies Belgorodo srities kontrolės praradimą laiko „neišvengiamais nuostoliais“.

Tokį skambų pareiškimą rusų politologas Valerijus Solovėjus padarė interviu ukrainiečių žurnalistui Dmitrijui Gordonui.

„Dar praėjusių 2023 m. vėlyvą pavasarį ir vasarą saugumo analitikai perspėjo, kad kariniai veiksmai užlies Rusijos teritoriją. Be to, tuo metu jie neatmetė, kad gali būti prarasta dalis Belgorodo srities teritorijų. Jie nesakė, kad Belgorodas bus prarastas, bet jie perspėjo Rusijos vadovybę (...), kad kai kurios teritorijos gali būti prarastos“, - sakė Solovėjus.

 

Jis patikino, kad Kremlius yra visiškai patenkintas tokia įvykių raida.

„Iš tikrųjų man atrodo, kad šis faktas Patruševui tiesiog tapo jo situacijos vertinimo dalimi. Tai neišvengiami nuostoliai, kaip ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgiai Kryme“, - sakė Rusijos politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(317)
(5)
(312)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: