[ŽT] „Buvo tyčia uždaryti vartai.“ Yra aukų. Pasakoja liudininkas (Video)  ()

Apie gaisrą „Wildberries“ sandėlyje papasakojo liudininkas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-13 [ŽT] „Buvo tyčia uždaryti vartai.“ Yra aukų. Pasakoja liudininkas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Evakuojant darbuotojus iš degančio „Wildberries“ sandėlio Sankt Peterburge (Rusija) buvo tyčia uždaryti vartai, pro kuriuos žmonės būtų galėję išbėgti nesigrūsdami.

Apie tai „Mash“ papasakojo liudininkas ir sandėlio darbuotojas. Jo teigimu, gaisras galėjo kilti dėl prastos elektros instaliacijos.

Sandėlyje jau 4 valandą ryto jautėsi apdegusios instaliacijos kvapas, suveikė priešgaisrinė signalizacija, tačiau ji buvo tiesiog išjungta – visi dirbo toliau, – aiškino darbuotojas. Prieš tai, tvirtina vyras, sandėlyje buvo įrengta nauja antresolė, kurioje buvo nutiesta nauja instaliacija – ji, jo nuomone, ir galėjo užsidegti, nes buvo nekokybiškai padaryta.

Anot jo, evakuacijos metu buvo stipri grūstis. Jis taip pat pasakojo, kad vienoje sandėlio patalpoje buvo uždaryti vartai, pro kuriuos būtų galėję išbėgti žmonės. Juos uždarė, kad ugnis neišplistų į kitas patalpas.

 

Pasak jo, darbuotojai buvo išleidžiami pro mažas duris. Liudininkas pasakoja, kad buvo aukų ir jis jas matė savo akimis. Pasak jo, sandėlyje buvo mažiausiai 1200 žmonių.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(198)
(14)
(184)

Komentarai ()