[ŽT] „Rasime priežastį pulti.“ Beprotybė prasidėjo. Rusija skelbia amžiną karą  ()

Rusijos negąsdina net NATO.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius pareiškė, kad ras priežastį užpulti Ukrainą net po 10 ar 50 metų.

Kremliaus šalininkas ir Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas, nuolat gąsdinantis Vakarus branduoliniais ginklais, pasauliniu karu ir badu, šį kartą savo socialinio tinklo VK paskyroje grasina amžinu Rusijos karu prieš Ukrainą. Pasak jo, Kremlius ras priežastį įsiveržti net po 50 metų, ir net jei Kyjivas įstos į Šiaurės Atlanto aljansą. 

Jis pakartojo visus Kremliaus naratyvus, vadindamas Ukrainą „dirbtine šalimi“ ir sakydamas, kad Rusija nelaikys jokios Ukrainos vyriausybės teisėta. D. Medvedevui nepriklausomos Ukrainos egzistavimas, nesvarbu, kokia šios šalies vyriausybė, jau yra priežastis įsiveržti. 

 

„Naujos kovos tikimybė išliks neribotą laiką. Praktiškai visada. Yra šimtaprocentinė naujo konflikto tikimybė, kad ir kokius saugumo dokumentus Vakarai pasirašytų su marionetiniu režimu Kyjive“, – rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(35)
(-34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: