[ŽT] Bus duotas leidimas JAV pulti Rusijos teritoriją. Beprotiškas scenarijus  (1)

Įvardintas galimas beprotiškas scenarijus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žurnalistas Vitalijus Portnikovas mano, kad Donaldo Trumpo išrinkimas JAV prezidentu gali sukelti tiesioginį Vakarų ir Rusijos susidūrimą.

Tokią nuomonę jis išsakė „Espresso“ eteryje.

„Galiu pasakyti, kas nutiks per 24 valandas po galimo Donaldo Trumpo išrinkimo JAV prezidentu. Paaiškės, kad D. Trumpui nepavyks susitarti su V. Putinu dėl kompromisinių sąlygų. V. Putinas savo patarėjams aiškiai pasakys, kad nori visos Ukrainos, nedelsiant, ir kad nori atsiprašymo. D. Trumpas, žinoma, išsigąs, kaip visada, ir pradės padėti Ukrainai bei stengsis destabilizuoti padėtį Rusijai svarbiuose regionuose. Tai lems Rusijos ir Ukrainos karo plėtrą, nes D. Trumpas, nusivylęs V. Putinu, gali duoti leidimą apšaudyti Rusijos teritoriją“, – aiškino V. Portnikovas.

„Manau, kad D. Trumpo išrinkimas gali būti tiesioginio Vakarų ir Rusijos susidūrimo preliudija su visiškai nenuspėjamomis pasekmėmis. Turime suprasti, kad D. Trumpo išrinkimas bus didelio karo pradžia. Skirtingai nei J. Bidenas, D. Trumpas neapskaičiuos savo veiksmų pasekmių. Jis smogs pirmas, o galvoti pradės vėliau“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(208)
(73)
(135)

Komentarai (1)