[ŽT] 1 000 000 armija. Grandioziniai okupantų galingo puolimo planai  ()

Rusija planuoja parengti milijoninę armiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir Ukrainos karo veteranas, atsargos majoras Oleksijus Getmanas radijui „Radio NV“ papasakojo, ar rusai sugebės vasarą pereiti į puolimą, kaip rašo „Financial Times“, ir užimti Donecko, Luhansko, Chersono, Zaporižios sritis bei pakartoti bandymą pulti Kyjivą arba Charkivą.

„Buvo kalbama, kad šių metų žiemą jie surengs galingą puolimą, jie įvardijo sausio 15 d. datą. Kol kas jėgos ir priemonės, kurias jie turi, tai yra vadinamoji aklavietė, kuri neleidžia jiems padaryti reikšmingų žygių“, sakė Getmanas.

Tačiau po vadinamųjų Rusijos prezidento rinkimų, kurie numatyti kovo 15-17 d., šalis agresorė gali vykdyti papildomą mobilizaciją, kuri padidins jų kariuomenės dydį maždaug du kartus, pažymi atsargos majoras: „Iš atvirų šaltinių Rusijoje yra [informacijos], kad bus papildoma mobilizacija. Jie vis dar planuoja įvesti 400 000, ir tada jų kariuomenė mūsų kare prilygs maždaug milijonui karių, plius technika, kurią jie dabar aktyviai gamina ir net kaupia. Todėl visiškai galima daryti prielaidą, kad vasarą dėl didelio gyvosios jėgos ir įrangos kiekio jie bandys surengti galingesnius puolimus.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(61)
(-44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: