[ŽT] T-62 pastebėti Kryme. „Ateš“ skelbia netikėtą žinią (Video)  ()

Nuotrauką ir vaizdo įrašą „Ateš“ partizanai paskelbė savo „Telegram“ kanale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Judėjimo „Ateš“ partizanams pavyko nufilmuoti, kaip Eupatorijos gatvėmis buvo gabenami apgadinti rusų tankai T-62. Priešas šią techniką naudoja kare prieš Ukrainą Zaporižios kryptimi. Šiuos sovietų tankus okupantai naudoja ir pietiniame Ukrainos fronte, kad sulaikytų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą Mikolajive ir Chersone.

Nuotrauką ir vaizdo įrašą „Ateš“ partizanai paskelbė savo „Telegram“ kanale. Partizanai pažymi, kad vykdo nuolatinę priešo žvalgybą, fiksuoja jų vietas, amunicijos sandėlius ir kt.

„Remiantis tuo, kad mūsų agentai Kryme dažnai pastebi apgadintą Rusijos techniką, galime daryti išvadą, kad Ukraina sėkmingai atremia rusų bandymus veržtis į priekį ir užgrobti naujas teritorijas. Tęsiame žvalgybą ir naujų taikinių rinkimą tolesniam jų sunaikinimui. Mes nesustosime, kol paskutinis okupantas nepaliks neteisėtai užgrobtų Ukrainos žemių“, – sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(146)
(1)
(145)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: